سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و به پسرش حسن فرمود : ] پسرکم چیزى از دنیا بجا منه چه آن را براى یکى از دو کس خواهى نهاد : یا مردى که آن را در طاعت خدا به کار برد پس به چیزى که تو بدان بدبخت شده‏اى نیکبخت شود ، و یا مردى که به نافرمانى خدا در آن کار کند و بدانچه تو براى او فراهم کرده‏اى بدبخت شود پس در آن نافرمانى او را یار باشى و هیچ یک از این دو در خور آن نبود که بر خود مقدمش دارى . [ و این گفتار به گونه‏اى دیگر روایت شده است که : ] اما بعد ، آنچه از دنیا در دست توست پیش از تو خداوندانى داشت و پس از تو به دیگرى رسد و تو فراهم آورنده‏اى که براى یکى از دو تن خواهى گذاشت : آن که گرد آورده تو را در طاعت خدا به کار برد پس او بدانچه تو بدبخت شده‏اى خوشبخت شود ، یا آن که آن را در نافرمانى خدا صرف کند پس تو بدانچه براى وى فراهم آورده‏اى بدبخت شوى و هیچ یک از این دو سزاوار نبود که بر خود مقدمش دارى و بر پشت خویش براى او بارى بردارى ، پس براى آن که رفته است آمرزش خدا را امید دار و براى آن که مانده روزى پروردگار . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 89 تیر 7 , ساعت 3:12 صبح

بسم الله الرحمن الرحیم

مردم را بیازمای، تا دشمن گردی. حضرت علی (ع)

این جمله کوتاه خیلی توجه منو جلب کرد. آخه یکی از دوستانم اعتقاد داشت که همه دشمن هستند تا زمانیکه خلافش ثابت بشه. من فکر می کردم این یک دید بدبینانه است. با دیدن این کلام از حضرت امیر (ع)، مطمئن شدم که این دید اشتباهه.

جالب اینجاست که در ذیل این کلام از مأمون نقل شده بود که: اگر علی (ع) نگفته بود: "بیازمای تا دشمن گردی" من می گفتم: "دشمن دار تا بیازمایی"



لیست کل یادداشت های این وبلاگ